Beleef De Biesbosch

In opdracht van Beleef De Biesbosch was ik verantwoordelijk voor de opzet, uitwerking en het onderhouden van de fotoactie ‘De Biesbosch in Mij’ in 2014 en 2015. Doel hiervan was om de Biesboschregio onder de aandacht te brengen bij een groter publiek (Brabant, Zuid-Holland). Vanaf het startschot in mei – het begin van de lente, de tijd waarin De Biesbosch ontwaakt – konden deelnemers (liefhebbers, amateur- en professionele fotografen) hun Biesboschbelevenis delen. Na afloop van de inzendperiode (medio juni) werden de winnende beelden (publieksprijs en vakjuryprijs) bekendgemaakt.

Bij de fotoactie in mei/juni 2015 deeldenĀ professionals hun tips voor het vastleggen van wildlife in De Biesbosch in diverse video’s, naar aanleiding van de film ‘Holland, Natuur in de Delta’ (van de makers van De Nieuwe Wildernis).