MOTI, Museum of the Image

In een tijd waarin disciplines versmelten en een bombardement van beelden ons dagelijks leven bepaalt schenkt MOTI aandacht aan de dynamische wereld van het beeld, met o.a. film, design, fotografie, mode, beeldende kunst, archi­tectuur, wetenschap en gaming. Met de presentatie en promotie van tentoonstellingen, symposia, publicaties en een eigen collectie maakt MOTI alles rondom beeldcultuur zichtbaar. Mijn focus binnen marketing & communicatie lag op contentmarketing, community management en copywriting (van webteksten, tentoonstellingsteksten, folders en andere eigen uitgaven).

Schermafbeelding 2016-03-02 om 15.04.35

Tentoonstellingen en projecten waarbij ik direct betrokken was als onderdeel van het vaste team:

Schermafbeelding 2016-03-02 om 15.13.07

Publicatie Beeldjagers in Volkskrant Magazine