Over Putter Producties

Je wilt iets vertellen, maar weet niet precies wat. Of hoe. Het verhaal is te vangen in foto’s, te vatten in een video, te plaatsen in een persbericht of op te delen in een serie webartikelen. Hoe het ook zij: het begint bij de boodschap en basistekst.

IMG_4662

Putter Producties als content strateeg / copywriter / webeditor / eindredacteur

Achter elk onderwerp schuilt een (potentieel goed) verhaal.

Daar ben ik van overtuigd. Ik help graag dit verhaal te ontrafelen, te vatten in woorden en tot volle potentie te brengen. In de rol van content strateeg denk ik bijvoorbeeld mee over de online strategie. Als copywriter schrijf ik pakkende pay-offs voor (online) campagnes. Wanneer webeditor schrijf ik inhoudelijk sterke en vlotte teksten die bijdragen aan de online vindbaarheid. Ook voor journalistieke producties, persberichten, nieuwsbrieven, blogs, achtergrondverhalen, interviews, whitepapers en de eindredactie van een jaarplan, relatiemagazine of brochure schrijf ik graag mee.

Blijwonen-Rotterdam-Timmerhuis-LR-2730
Aan het werk voor Blij Wonen: twee binnenkijkers in het Timmerhuis (Meent, Rotterdam).

Wat is jouw verhaal? Ik vind en vang het, in een persbericht, webtekst, achtergrondverhaal of social post.

Voor copy, content en concepten

Van vlotte webcopy tot een effectieve contentstrategie en creatieve tekstconcepten: ik produceerde het voor verschillende opdrachtgevers. Qua onderwerpen specialiseerde ik me in wonen, stadsontwikkeling en gebiedspromotie, online trends, kunst & cultuur. Een greep uit de organisaties en media waarvoor ik werk(te): Vers Beton, IN10, Graphic Design Festival Breda, Nationaal Park De Biesbosch, Beleef De Biesbosch, DOEN (bureau voor interieurarchitectuur), webbureau Toast Design, bureau Bijzonder Ontwerp, Natuurwerker, bureau E-sites e.a. Bekijk hier het Putter Producties portfolio.